top of page

Põrandaplaan visandi põhjal

Updated: Jul 4, 2023


Meiega võttis ühendust eraisik, kes oli endale paberil joonestanud põrandaplaani visandi ning tahtis seda nüüd saada digitaalseks põrandaplaaniks. Klient plaanib endale ehitada maja ning soovib nüüd esialgse tubade asukoha ja suuruse paika saada. Paberil visandina saab küll illustratiivselt toad ja nende suurused paika sättida, kuid kuna käsitsi pastakaga on raske joonestada korrektset põrandaplaani mis oleks õigete seinte paksustega, siis tuleb see ümber ikkagi teha digitaalseks põrandaplaaniks. Antud juhul on olemas paberil joonisena tubade sisemõõtmed ning lisainformatsioonina välisseinte (Aeroc 500mm ning siseseinad 66mm) mõõtmed.



Põrandaplaani visand
Põrandaplaani visand

Esialgne põrandaplaan


Ruut24 poolt edastatud esialgse digitaalse põrandaplaani edastamisel nägi klient täpselt kuidas tema tulevane maja sellisel kujul hakkaks välja nägema. Samuti on põrandaplaanil välja toodud reaalne tubade pindala, mis annab parema indikatsiooni toa suurusest. Antud olukorras nägigi klient, et mõnda tuba tuleks suuremaks ja mõnda väiksemaks, samuti liigutasime mõnda ukseava võrreldes esialgse käsitsi tehtud visandiga.



Põrandaplaan visandi põhjal
Põrandaplaan visandi põhjal


Põrandaplaan kokku 3 versiooni

Lõpptulemusena edastasime põrandaplaani jooniseid kokku 3 erinevat versiooni, mis on erinevate välisseinte mõõtmetega: 500mm, 375mm ning 253mm. Lisaks juurde ka AutoCAD dwg põrandaplaani joonis, mille abil saame meie või keegi kolmas osapool teha tulevikus täiendusi – näiteks joonestada juurde elektrijoonised või teha materjalide arvutusi.



Põrandaplaan
Põrandaplaan

Põrandaplaani joonis
Põrandaplaani joonis



 

Kinnisvara põrandaplaanide ja jooniste ekspert


Ruut24 on kinnisvara põrandaplaanide ekspert. Joonestame kinnisvara digitaalse põrandaplaani vastavalt kliendi poolt antud visandile ja kirjeldustele.


Kinnisvara jooniste ekspert
Kinnisvara põrandaplaande ekspert











Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page